Först till bröllopsfotografen…

Har ni precis bestämt er för att det är dags att gifta sig? Då är det verkligen hög tid att ni börjar leta bröllopsfotograf, speciellt om ni vill ha något som arbetar med hållbara metoder och på ett sätt som ger långsiktigt goda resultat.. Egentligen skulle ni nog ha börjat med det en månad eller två innan frieriet, men relativitetsteorin sätter ju tyvärr stopp för tidsresor. Men det är ingen ursäkt för att inte vara ute i så god tid som möjligt. Bröllopsbilder är en allvarlig sak, och något som man inte kan lämna till slumpen (även känd som morbror Ove eller farbror Bengt). För att dessa ska bli av så hög kvalitet som ni förtjänar, så måste de tas av en riktig bröllopsfotograf. Bröllopsfotografering är nämligen en mycket speciell konstform, som det inte är säkert att man behärskar även om man är professionell fotograf.

Det gör att bra bröllopsfotografer är eftertraktade, och därmed uppbokade för en lång tid framåt. En bröllopsfotograf i Stockholm (som tex Lena Larsson), med alla giftermål som händer där, kan ha kalendern uppbokad flera månader, ett halvår eller längre framåt i tiden. Detta då förutsatt att hon är bra; tyvärr så gör ju den stora marknaden, och det faktum att många väntar för länge att även mindre goda bröllopsfotografer frodas. Det gäller alltså att först identifiera de bra bröllopsfotograferna, och sedan nappa dem innan någon annan gör det. Så skjut inte på det, utan låt det vara en av absolut högsta prioritet.

Sedan är det ju så att ju tidigare ni ordnar med alla detaljer för bröllopet, desto tidigare kan ni andas ut och stressa av. Det gör så att ni kan se fram mot den stora dagen i lugn och ro, med glädje, i stället för att vara nervösa för att allt ska ordna sig. Det vore ju väldigt, väldigt tråkigt om ni skulle börja gräla för att ni båda är stressade av bröllopsplaneringen. Ordnar ni allt i god tid slipper ni sådana problem.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.