Välj ett miljövänligt fraktalternativ

Att frakten är så snabb idag är ett av skälen till att många väljer att handla på nätet. Ofta kan du få dina varor redan nästa dag om du beställer innan ett visst klockslag. Många e-butiker erbjuder olika leveranssätt, där man till exempel kan få betala lite mer för en snabbare frakt. Många har också gratis frakt oavsett vad du väljer. Det man ser mer och mer nu för tiden är att fler e-butiker erbjuder så kallad miljöfrakt, som är ett leveranssätt som är snällare mot miljön. För denna frakt kan man ibland få vänta en eller två dagar extra på att få sitt paket, men vi vill gärna uppmuntra er alla till att välja det alternativet trots att det kanske tar lite längre tid.

Det är viktigt att göra det man kan för att vara snäll mot miljön, och alla små beslut som man tar i sin vardag påverkar. Ju fler det är som väljer den miljövänliga frakten, desto bättre villkor kommer den att få. Många erbjuder redan gratis eller billig miljövänlig frakt, men vi vill få fler e-butiker att göra det så att konsumenterna uppmuntras att göra miljövänliga val. När du väljer miljöfrakt tar du ställning, och ju fler vi är som gör det desto mer genomslag får vi. Även om vi kanske får vänta någon dag extra på vår beställning.

Det finns ett så otroligt stort utbud och så ofantligt många e-butiker, så när du ska hitta rätt bikini på nätet eller är ute efter ett par bra skor till sommaren så passa då också på att se efter vilka butiker som erbjuder miljövänlig frakt. Finns samma bikini eller samma skor på flera ställen till liknande priser så gör du vårt jordklot en tjänst genom att välja den som erbjuder de bästa fraktvillkoren sett från miljöns sida. Det är definitivt något som är värt att tänka på!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.