Glasa in värmen ur ett miljöperspektiv

Varför ska man glasa in värmen?

Genom att glasa in en balkong eller uterum förlänger du säsongen. Detta menas med att du kan skapa ett behagligt klimat från tidig vår till sen höst. Glasen i sig är inte isolerglas, men skapar ändå en isolerande effekt. Med detta får du ett väder- och vindskydd som stänger ute allt regn och rusk som leder till att värmen håller sig kvar längre efter solens strålar. På nika.se kan du läsa en snabbguide om att glasa in din balkong eller uterum.

Glasa in ditt uterum och du hjälper miljön

Detta bidrar till att du slipper använda värmelampor och liknande för att få upp värmen igen, vilket kan vara en stor miljöbov.

Glasa in värmen med bra och effektiva PVC-fönster

Är du inne på att bara byta fönster? PVC-fönster är idag ett bra val om du ska byta fönster i ditt hus eller i din utbyggnad – varför inte om du ska glasa in ett uterum? Fönster i PVC ger dig bra och isolerande egenskaper som sparar både energi och pengar. På mentafönster.se kan du hitta mängder med underhållsfria PVC-fönster som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Här kan du också läsa varför du ska använda just PVC-fönster och om dessa är bra eller dåliga att välja framför vanliga fönster. Vi råkar exempelvis veta att PVC-fönster har ett bra U-värde, det vill säga isolerande egenskaper som behåller värmen bättre i hemmet, bra för miljön inomhus och plånboken!

10 anledningar varför du ska glasa in din balkong eller uterum